laatste avonturen
Door: Pauw en de Gier
Blijf op de hoogte en volg patrick en anne
16 Februari 2008 | Aruba, Oranjestad
Even een kleine update van wat we de afgelopen tijd hebben uitgespookt.
Carnaval: we zijn naar de Lighting Parade geweest, daar hebben we in Nederland wel de foto's van. Dat is een Carnavals optocht in het donker en dan is iedereen versierd met lichtjes. Gezellig met de buurmannen Adrie en Do gegaan. Do maakte er een sport van om met zoveel mogelijk vrouwen op de foto te gaan.
Ook hebben we een daggie in St. Nicolaas aan de kant van de weg doorgebracht. Daar kwam de Grote Parade langs. Heerlijk relaxed op stoeltjes gezeten, in de schadus en de hele dag BBQ en drinken. mmm. Frank en Patrick maakten er ook een wedstrijd van, elke keer met een vrouw meer op de foto.
Kiten: Patrick kan weer lekker kiten want de wind is teruggekomen. Sinds kort mag ik komen kijken (vindt zichzelf nu goed genoeg haha) dus van vorige week zet ik er een paar foto's op. Vandaag ga ik nieuwe foto's maken. De kite gaat natuurlijk mee naar Nederland!
Tennis: Jaja we hebben weer elke week les met een groepje mensen van de Marinebasis. heel leuk. En op zaterdag heb ik alleen les. Donderdag heb ik mijn eerste tennsitoernooi, ik ga dubbelen met een vrouw van die Marinegroep. Zaterdag is de finale dus zet allemaal de tv maar aan want dat wordt zeker uitgezonden op het Journaal.
Salsa: Heel leuk. We leren elke les nieuwe dingen en daarna op terras zitten met o.a. Gerald en Wendy is ook niet verkeerd.
ARA: Als je geen zielige honden wilt zien, kijk maar niet naar de foto's hieronder. Martine en ik zijn met de bus naar St. Nicolaas gereden, want daar lopen de meeste zielige honden. 2 honden hebben we opgepakt en naar de dierenarts gebracht. De kale (Bram), in het ijzeren hok, kregen we bijna niet mee doordat een meneer die er vlakbij woonde, overstuur raakte. Hij dacht dat we hem dood gingen maken en hij gaf hem zelf 'medicijnen'. Dus de eerste keer dat Martine hem met de vangstok had gevangen, moest ze hem weer loslaten. Uiteindelijk hielp de man weer mee en hebben wij hem met tranen in zijn ogen achtergelaten... Was wel indrukwekkend.
Deze man weet gewoon zo weinig van beesten dattie deze hond liever in leven zou laten, en akelig dood zou laten gaan.
Bij de dierenarts issie toch ingeslapen want hij bleek werkelijk doodziek. Alleen Martine was daarbij.
De andere hond (Noushka), liep al maanden over straat te zwerven. Niemand zei dat de hond van hem/ haar was. Een
heel vriendelijk hondje. De bedoeling was dat ze behandeld zou worden door de dierenarts, in onze noodshelter zou gaan, in afwachting van een nieuwe baas.
Helaas bleek deze hond erg ziek, bijna geen tanden meer, oud en hartworm. Dus is ook ingeslapen. Vond ik echt wel moeilijk en ben daar ook niet bijgeweest.
Uiteindelijk weet ik dat het beter is voor de honden.
17 Februari 2008 - 09:44
Buuf:
Hey buurtjes!
Wat gezellig allemaal, weten jullie zeker dat jullie weer naar NL willen komen?? Maar doe toch maar wel, Anne, gaan we weer manicuren... :D
Tot snel en een dikke kus!
p.s. wat...heeft...Frank...met zn baard...gedaan... :s ??!?!? -
17 Februari 2008 - 10:15
Irma:
We kijken nu al uit naar jullie komst naar Nederland. Al die feestelijk verklede mensen neem je dan maar gewoon mee hoor. -
18 Februari 2008 - 09:29
Manon:
Anne, zit echt vol met respect voor jou en Martine!! Petje af wat jullie voor die hondjes allemaal doen.